Парни Ваљак одушевио публику, a младић запросио дјевојку

Танјуг
Парни Ваљак одушевио публику, a младић запросио дјевојку

БЕОГРАД - Загребачка група "Парни ваљак" одржала је вечерас у пуном Сава центру први од пет узастопних концерата.

 

Бенд познат по рок спектаклима уз гласно озвучење и свјетлосне ефекте, одушевио је публику извођењем својих хитова на акустичним инструметнима у интимнијој и романтичној атмосфери Сава центра. Потпунијем доживљају допринела је раскошна и веома ефектна сценографија те је бина подсјећала на собу, са теписима, завјесама, стоним лампама, сликама, комадима различитог намјештаја, а све то допуњено разнобојним светлима.

Концерт су започели нумером "Сјај у очима", а већ са другом мелодијом "Моја је пјесма лагана" публика је устала и заиграла.

- Након двије године поново смо скупа. Држимо се обећања да више нећемо правити велике паузе између концерата и зато ево нас - поздравио је присутне Аки Рахимовски, који је играјући и скачући по сцени показао да има сасвим довољно енергије да изнесе пет заказаних концерата.

Низали су се хитови "Застеве", "Проклета недеља", "Љубавна", "Јесен у мени тугује", "Дођи", "Ивана", а публика је хорски пјевала.

Током извођења песме "Кад ме дотакне" сцена се претворила у звездано недо, а из публике су засвјетлели мобилни телефони.

Рахимовски је заиграо и са дамама у првом реду уз "Ухвати ритам", док је мелодију "Угаси ме" један младић искористио да испред бине запроси девојку.

"Парни ваљак" је представио и нове песме "Краљ илузија" и "Стварно нестварно" са истоименог албума који сви посетиоци могу преузети са сајта бенда уз помоћ кода са својих улазница.

Већ очекивани бис донио је нумере "У пролазу" и "Све још мирише на њу", а "Парни ваљак" свира "без струје" и наредних дана, 9, 10, 11. и 12. марта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана