Откривено шта ће бити са Парним ваљком након Акијеве смрти

Г.С.
Откривено шта ће бити са Парним ваљком након Акијеве смрти

Након што су се колеге и пријатељи опростили од Акија, који је преминуо у 67. години, и даље им се тешко да се помире са тим да је ово стварност.

Његов дугогодишњи пријатељ и један од оснивача бенда Хусеин Хасанефендић Хус дао је свој одговор на питање шта ће бити са Парним ваљком након Акијеве смрти.

 “Ми као бенд ћемо опстати као формација, али сигурно нећемо мијењати Акија. Можда ћемо у неком тренутку свирати концерте с неким пјевачем који ће бити гост пјевач или тако нешто. Аки је незамјењив”, рекао је Хус за групу која је ове године требала да одржи турнеју.

 Објаснио је и шта за њих представља музика.

“Вјерујте ми, поумираћемо и ми ако не наставимо свирати. Ми морамо свирати. То нама није потреба да би живјели, ми живимо да би свирали. Ми можемо сад стати, млађи момци ће се снаћи... Није нама Ваљак био потреба да зарађујемо новац, нама је била потреба да свирамо”, рекао је Хус.

Истакао је и како ће сигурно, у Акијеву част, одржати један трибуте концерт.

Хус се присјетио какав човјек је био Аки.

“Један моменат нарочито га добро описује. Након распродате Арене и одржаног концерта, други дан је на плац отишао да купи неке рибе. Мислим, можете ли га замислити? Он је ишао због друштва, породице..”, присјетио се Хус за хрватске медије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана