Откривена тајна турнеје Бритни Спирс

Глас Српске
Откривена тајна турнеје Бритни Спирс

На новој свјетској турнеји опорављене пјевачице Бритни Спирс у тродијелном ће се шоу реконструисати њен живот у посљедње двије године - од тоталног пада и нервног слома до опоравка.

Поп звијезда на својој турнеји која почиње у марту сљедеће године планира да исприча причу о посрнулој звијезди која се придружује циркусу.

Кроз три дијела шоуа Бритни ће испричати посљедње двије године свог живота, од губитка старатељства над дјецом и хоспитализације због психичких проблема до опоравка.

- У првом дијелу видјећемо очајну звијезду која се придружује циркусу. Узнемирујуће и ексцентрично понашање које је води до живчаног слома у фокусу су другог дијела који се догађа у циркусу. Бритни ће се у том лудом свијету забављати и заљубити у циркуског фрика - открива извор "The Sun ".

A завршни дио бави се њеним опоравком. Успијева се отргнути из окова циркуса како би се вратила породици и пријатељима.
Досад најављени датуми турнеје већ добро се продају, а на Старом континенту Бритни је засад најавила само неколико наступа у Лондону.

Њен албум "Circus" први је пут након пет година вратио на врх Билбордових 200 албума, што значи да га је купило преко пола милиона Aмериканаца.

Britney Spears - Circus /video/

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана