Опроштај од легенде: Објављена Џејова верзија пјесме "За крај" (VIDEO)

Телеграф
Опроштај од легенде: Објављена Џејова верзија пјесме "За крај" (VIDEO)

Пројекат Александра Радуловића Футе представљен је јуче, 29. маја, у ком се ради о "Џеј трибуте бенду", основаног у част покојног Џеја Рамадановског, као и спот за песму "За крај" у пјевачевој верзији, а реакције његових ћерки, Марије и Ане, нису изостале.

Оне су сада, како је Марија истакла, први пут чуле верзију поменуте нумере у Џејовој верзији, те су врло емотивно то доживјеле.

Узбурканих емоција, сјећајући се на оца и слушати поменуту интерпретацију, Марија је све вријеме снимала спот, док је Ана помно пратила исти.

Кћерка славног пјевача, Марија, појавила се са сестром Аном на догађају, те открила шта мисли о поменутом пројекту, како је до њега дошло, али и признала да је за њих данас емотиван дан.

"Пре свега, подржали смо идеју господина Футе који је, као што сви знају, целу каријеру градио мом оцу, наравно са својом супругом Марином, тако да је ово најмање што смо могли да учинимо у овом тренутку и да прихватимо ову идеју као породица. Мислим да је мој отац све ово заслужио и да је жив, био би поносан и било би му пуно срце", рекла је Марија, те открила како су реаговале сестра Ана и она када су први пут видјеле цијели пројекат.

"Могу да кажем да су ово спотови који су већ виђени, али први пут чујем ову песму у татиној изведби и искрено јако ми се допада", истакла је пјевачица.

Поред пјесме, говорило се и о "Џеј трибуте бенду" који ће засигурно заживјети, а Марија је открила да планирају и заједничке пројекте.

"Ако Бог да, с обзиром да сам у другом стању, чим се опоравим надам се да ћу бити део тог бенда. Дајем им подршку и то је прави погодак. Мислим да је публика остала жељна тате и татиних наступа, кроз овај бенд ће и даље живети и он и његове песме", рекла је кћерка легендарног пјевача, па открила како је дошло до сарадње и да ли била изненађена поводом исте.

"Чули смо се преко новинарке са господином Футом, сестра и ја смо на све то пристале, јер опет кажем, они су људи које је тата јако поштовао, волео и стално помињао, тако да не видим ништа лоше у томе", рекла је Марија, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана