“Оејзис” распродао карте за концерте: Улазнице плануле за један викенд

Б.П.
“Оејзис” распродао карте за концерте: Улазнице плануле за један викенд

ЛОНДОН - Карте за повратничку турнеју групе “Оејзис” су распродате за свих 17 свирки за које је бенд најавио да ће одржати широм Велике Британије и Ирске сљедећег љета.

Током викенда стотине хиљада фанова је чекало у редовима онлајн, док су други смјештени у виртуелне редове за чекање да приступе редовима како би купили карту за прву турнеју групе након 15 година.

У року од неколико минута од почетка распродаје, неки фанови који су тражили карте за наступе на лондонском стадиону “Вембли” сљедећег јула и августа затекли су више од милион људи испред себе у реду. Такозвано динамично одређивање цијена на сајту “Тикетмастер”, гдје цијене расту у складу са потражњом, поставило је цијене неке преостале карте на 420 евра плус накнаде, у односу 160 евра, када је продаја почела.

Група је основана је у Манчестеру 1991, а најпознатија је по албумима “Њхат’с Тхе Сторy Морнинг Глорy” и “Дефинителy Маyбе”, које се од прошлог петка налазе у ​​првих пет албума на британским топ-листама.

Двојица браће Лијам и Ноел Галагер, који преводе бенд, годинама нису говорили, а након помирења услиједила је историјска најава о концертима за сљедећу годину која је изазвала праву хистерију код фанова групе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана