Објављена пјесма ""Sugar Baby" бањалучког бенда "Александрија" ВИДЕО

Миланка М.
Објављена пјесма ""Sugar Baby" бањалучког бенда "Александрија" ВИДЕО

БАЊАЛУКА - Бањалучки бенд "Александрија" објавио је нови сингл и спот "Sugar Baby", који је промовисан синоћ у коцертној дворани Банског двора, гдје је одржан и анплагд концерт овог бенда.

-Нови Е. П. под именом "Ђавоља Варош" је продукт писања и теста времена. Једна ствар која јесте луксуз је вријеме које, конкретно у овој конотацији значи да дозвољава пјесмама да "сједе" и "чекају" те да им се вратим назад након неког времена и погледам их кроз другачију призму са другачијим ставом што јако често изузетно помаже и дозвољава један еклектичан приступ приликом писања и спремања новог материјала, што и јесте можда најбољи начин да се опише "Ђавоља Варош". Нови Е.П. је прилично еклектичан материјал што и први сингл показује. "Sugar Baby" је осврт на ретро идеју, те се надам да ће публика и слушаоци имати утисак да су  пјесма а и спот из 50-их година прошлог вијека - казао је фронтмен бенд Тибор Тишма о новој пјесми.

Чланове овог састава чине Тибор Тишма (гитара и вокал), Ален Тарабић (бас гитара), Керим Кобиљ (соло гитара) и Денис Селимовић (бубањ).

У наставку послушајте пјесму "Sugar Baby":

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана