Објављена пјесма "Да ли си ту" бањалучког "Џез поези кабареа" VIDEO

М. М.
Објављена пјесма "Да ли си ту" бањалучког "Џез поези кабареа" VIDEO

БАЊАЛУКА - Бањалучки састав "Џез поези кабаре" промовисао је синоћ спот за нову пјесму "Да ли си ту", која ће се наћи на њиховом другом студијском албуму "Волио бих да ово остане међу нама", који ће бити објављен у другој половини ове године.

Пјесма је промовисана у Музичком павиљону "Стакленац" у парку "Петар Кочић", у оквиру прве конференције бањалучке ауторске музике - БАМ.

Небојша Курузовић, који је писао текст, је и вокал у овој пјесми, а музика је дјело Стефана Тешановића. За аранжман је заслужан "Комбајн квартет" (Милан Савић, Дејан Тркуља, Дејан Ђорђевић и Стефан Тешановић), док је вокал у пјесми праћен мушким хором "Свети Платон Бањалучки".

- Били су ми интересантни коментари особа којима смо пјесму послали на тестно слушање. Једни су се питали да ли је то љубавна или духовна пјесма. Други су тврдили да ће то бити радијски хит и да размислимо да ми њу ипак продамо некоме већем извођачу и мазнемо паре. А ја сам искрено био срећан јер сам видио да изазива лијепе емоције и потиче на даљи дијалог и са самим собом и са другима - навео је Небојша Курузовић о настанку ове пјесме.

За сценарио и режију заслужна је Јелена Медић, док су у споту глумили  Андреја Ћућум и  Данило Миленковић.

Сниматељи овог спота, рађеног у продукцији Радио-телевизије Републике Српске су Владимир Милаковић и Дејан Рачић, а монтажер Драгана Митрић.

Исте вечери, осим што је промовисана пјесма "Да ли си ту", промовисан је и први албум бањалучког џез састава "Комбајн квартет", на којем се налази девет пјесама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана