Нови сингл бенда “Визељ”: Њежне емоције пјесме “Љубичаст и плав”

Б. П.
Нови сингл бенда “Визељ”: Њежне емоције пјесме “Љубичаст и плав”

БЕОГРАД - Бенд “Визељ”, међу регионалном публиком познат по изненађујућим мјешавинама утицаја и жанрова, новим видео-синглом “Љубичаст и плав” представио се у њежнијем издању.

Носталгична балада, објављена за “Глич рекордс”, има призвуке боса нове и Р&Б звука, уз препознатљив сирови филтер ове београдске четворке. И пјесма и спот су снимани потпуно уживо, како кажу чланови групе, у свитање на крову зграде у београдском предграђу. 

- Пала нам је на памет луда идеја да нову песму и спот снимамо уживо, у свитање, на крову са прелепим погледом, како бисмо тачно забележили емоцију коју песма носи. Читав студио, око пола тоне опреме, изнели смо на шести спрат једне зграде без лифта на Вождовцу и онда по једном од најврелијих дана у години сатима постављали све на своје мјесто, кажу из бенда “Визељ”. Видео је снимао и колорисао Филип Тасић, а помоћ при снимању музике пружио је Предраг Кедић. 

- Имали смо свега двадесетак минута одговарајућег светла, тик пред свитање, да покушамо да убодемо најбољу изведбу, а ствари је додатно компликовало и снимање видеа. Такође смо знали да сваког момента може да се појави полиција, напише казну за ремећење кућног реда и пошаље нас кући. Мало је рећи да је било олакшање када смо уболи одговарајући снимак - додају чланови групе. Пјесмом “Љубичаст и плав” бенд је направио заокрет у приступу, а најављују да ће се и на сљедећим издањима приказати у сировијем свјетлу. Састав чине Алекса Недић (бас гитара, вокал), Вељко Милинковић (вокал, гитара), Јелисавета Тодоров (бубањ) и Павле Петровић (клавијатуре, семплер). 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана