Нови албум у новембру

Дајана Миљић
Нови албум у новембру

Америчка поп пјевачица Џенифер Лопез увелико ради на новим пјесмама и казала је да је изненађена колико брзо иде припремање новог албума.

- Албум треба да изађе у новембру, тако да имам још доста времена - нагласила је она.

Популарна Џеј Ло открила је у једном интервјуу да је изненадила не само своје обожаваоце већ и себе, када је одлучила да одмах послије успјешне турнеје сними нови албум.

- Смијешно је то, нисам очекивала да ћу ускоро издати албум. Управо сам стигла са турнеје и одмах сам кренула у студио. Стварно ме је инспирисало то што сам играла и пјевала у исто вријеме. Само сам помислила да желим да стварам још музике - изјавила је Џенифер.

Истакла је да је увијек отворена за безброј могућности које нуди универзум.

Детаље о десетом студијском албуму латино дива није открила, али је продуцент РедОне раније изјавио да ће сљедећи албум подсјећати на актуелни, али и да ће у потпуности дочарати праву Џенифер - веселу, снажну, утицајну и надасве, лијепу.

Џенифер је у јуну ове године заузела своје мјесто међу славним личностима у шоу бизнису, тако што је добила своју звијезду на Булевару славних у Лос Анђелесу.

Пјевачица је била у друштву своје породице, али и много млађег мока Каспера, са којим је у вишегодишњој вези.

Након што јој је уручена ова награда, Џеј Ло је послала поруку својим фановима на "Твитеру": "Моја звјездица и ја. Тако сам поносна. Једна дјевојчица из Бронкса је успјела".

Да је звијезду заслужила, показује и то да је пјевачица, глумица, плесачица, музички продуцент и модни дизајнер, али и мајка двоје дјеце, између осталог продала више од 55 милиона албума широм свијета.

Захваљујући два истовремена прва мјеста постала је прва жена у историји чији су филм и албум били број један у истој седмици.

Каријеру је започела као плесачица. Временом се почела бавити и глумом, глумила је у око 30 филмова, а за своју музику добила је неколико "Греми" награда.

Наступи Џенифер Лопез прави су спектакл. Проглашена је и иконом стила.

Богатство

Данас се богатство Џенифер Лопез процјењује на 250 милиона долара, али је она као тинејџер била бескућник и спавала на каучу плесне школе, у којој је тренирала.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана