Нове пјесме “Револта” уживо у Бањалуци

Б.П.
Нове пјесме “Револта” уживо у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Култна бањалучка група “Револт” наступиће сутра у КСЕТ пабу од 21 час, а том приликом представиће и неколико нових пјесама, које ће се наћи на надолазећем издању раног назива “Логика лошег живљења”.

Састав “Револт” је настао 1995. године, а кроз бројне концерте стекли су врло брзо култни статус на локалној и регионалној сцени. Поред албума “У кући бола” (2000) и ЕП издања “Контракције” (2023) заступљени су на неколико компилација.

На посљедњем ЕП издању “Контракције” објавили су пет оригиналних пјесама: “Снови”, “Земља”, “Антагонист” и “Бијес је дар”, “Грађанин Џ”, снимљених у различитим интервалима, а које пружају увид у креативни пут “Револта” током каријере. Група је кроз разне фазе постојања свирала широм региона, али и у неколико земаља Европе.

Састав “Револт” данас чине Драшко Кременовић (вокал), Бојан Дакић (вокал), Милан Тица (гитара), Дејан Савић (гитара), Карло Томић (бас гитара) и Денис Селимовић (бубањ). За загријавање прије концерта биће задужен Ди-џеј Вуди, а цијена улазнице износи 10 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана