Нове гласине о окупљању “Оејзиса”: Да ли се мире браћа Галагер?

Б.П.
Нове гласине о окупљању “Оејзиса”: Да ли се мире браћа Галагер?

МАНЧЕСТЕР - Гласине о поновном окупљању бенда “Оејзис” постале су поново актуелне овог викенда, када су Лијам и Ноел Галагер објавили занимљиве постове на својим друштвеним мрежама.

Браћа Галагер, некадашњи дуо познат као “Оејзис”, ставила су на своје “Икс” налоге тајмер на коме стоји датум 27. август и вријеме осам часова ујутро, а исто стоји и на сајту овог бенда. Иако се овакве објаве често користе као најава за реиздање неког албума или излазак архивских снимака, овдје је занимљив тајминг објављивања. Наиме, ових дана су се прошириле гласине да ће “Оејзис” наступати у Уједињеном Краљевству 2025. године, па чак и свирати десет ноћи на стадиону “Вембли”.

Лијам Галагер је то додатно подгријао објавом на свом “Икс” налогу: “Никад нисам волио ријеч бивши”. Када је, на објаву да ће бенд свирати у Хитон парку, један од фанова написао да је то ужасно мјесто за концерте, Лијам му је одговорио да се виде у првом реду.  Славни бенд се распао након одласка Ноела Галагера са бине 2009. године, након ко зна које бурне свађе између браће, а у априлу ове године добили су прву номинацију за Рокенрол кућу славних. Да су увршћени у Кућу славних, то би означило потенцијални поновни сусрет браће у свађи, али је Лијам тада само био вулгаран у вези са члановима жирија и говорио о свом брату.

Он је у јуну започео турнеју поводом 30. годишњице деби албума групе “Оејзис” под називом “Definitly Maybe”, чије реиздање ће бити објављено 30. августа, а занимљиво је да је и Ноел недавно рекао да пјесме бенда не звуче добро када их пјева он, а не Лијам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана