Никол Шерцингер себе сматра стидљивом

Глас Српске
Никол Шерцингер себе сматра стидљивом

Тамнопута пјевачица групе "Pussycat Dolls " Никол Шерцингер, признала је да јој је у почетку каријере било неугодно да глуми сексепилну заводницу која је на сцени морала да буде обучена у оскудну одјећу.

Ипак, захваљујући дјевојкама из групе, али понајвише стилистима Никол је превазишла такве проблеме и сада је једна од секс симбола у свијету.

- Наш стил је увијек био сексепилан, али не љигав и јефтин. Када сам почела каријеру као чланица групе, превише сам размишљала о томе шта људи мисле о мени. Било ми је неугодно пред породицом и пријатељима. Одрасла сам са много кривице у себи. Требало ми је пуно времена како бих открила своју посебност и занемарила остале, али на крају сам ипак стекла самопоуздање - рекла је 30-годишња Никол која је одрасла у конзервативној породици, на челу са дједом који је имао и своју цркву.

Осим по заносном изгледу и музици, Никол је јавности позната и као девојка Луиса Хемилтона, актуелног шампиона "Формуле 1", за којег каже да је свјесна да би многе девојке дале све на свијету како би биле на њеном мјесту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана