Ники Минај - Најенергичнија звијезда данашњице

Сања Јокић
Ники Минај - Најенергичнија звијезда данашњице

Aмеричка RnB пјевачица Ники Минај у сарадњи са младом Вилоу Смит представила је недавно нови хит сингл "FireBall" којим је још једном показала зашто важи за једну од најенергичнијих реп пјевачица данашњице.

Осим тога, већ седмицама не силази са свјетских топ-листа албумом "Super bas". Зато је тешко повјеровати да је ова хип-хоп сензација недавно признала да је размишљала о самоубиству прије него што је 2010. године снимила албум "Pink Friday". Ники је годинама покушавала да се пробије на музичку сцену и била је веома разочарана што нико није хтио да сними њен деби албум.

- На сву срећу, успјела сам да се контролишем - изјавила је Ники.

Поред тога што је била у депресији, позната пјевачица открила је да је имала веома тешко дјетињство. Отац јој је био наркоман и алкохоличар па је због њега дјетињство провела у страху. Једном приликом је надрогиран запалио стан и скоро убио њену мајку и због тога данас не жели ни да га види.

Aтрактивна Ники, која је позната по честом мијењању фризура, екстравагантној гардероби и дружењу са Aном Винтур на модним ревијама, недавно је украсила никад егзотичнију насловну страну магазина "V". Необична Ники је на првој насловници заблистала у егзотичној и помало психоделичној Версаћеовој хаљини. 

- Стално се мијењам, сваки дан сам другачија. Не могу ни замислити како би поражавајуће било када бих свако јутро морала да се будим као једна те иста особа. Ја сам забављачица и волим да експериментишем, у супротном бих људима брзо досадила. Неки то мрзе, неки воле, али на сваког ћу оставити јак утисак. Желим да ме памте - изјавила је не претјерано скромна звијезда из Тринидада и Тобага која данас живи у Њујорку.

Како пишу амерички медији, Ники би требало ускоро да постане цимерка подједнако успјешној и скандалозној колегиници Ријани, јер је Ники одлучила да се одсели од свог насилног момка Сафарија Семјуелса који је годинама физички злостављао.

Ники Минај, односно правим именом Оника Тања Марај, славу је постигла након што је потписала уговор за дискографску кућу "Young Money Money Entertainment".

Каријеру је започела 2004. године пјевањем пратећих вокала и рефрена за репере из Њујорка.

Инспирација

Ексцентрична пјевачица са несвакидашњим стилом недавно је открила да јој је основна водиља при креирању сопственог имиџа била култни анимирани лик Марџ Симпсон.

- Никад нисам мислила да ћу изгледати као Марџ, али сада када изгледам тако, схватам колико је она била испред свог времена. Aплауз за Марџ - изјавила је Ники.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана