Немања Радуловић потписује албум "Roots" на турнеји у Београду и широм Србије

GS
Foto: Arhiva

БЕОГРАД - Виолиниста Немања Радуловић у оквиру свјетске турнеје наступиће током љета у Београду и у градовима широм Србије, најавили су организатори.

   Преко Америке и далеког Јапана, Радуловић ће на турнеији промовисати албум "Roots" (Корени) који је већ освојио публику широм свијета.
 
   Немања Радуловић ће заједно са својим оркестром Дабл Сенс наступити у понедељак, 3. јула у Београду на Стадиону Ташмајдан. 
 

   Прије наступа у Београду биће одржан концерт у Ћуприји (субота, 1. јул), а после тога и у Краљеву (у недељу, 9. јула), Чачку (11. јула), и на Арсенал фесту у Крагујевцу (у суботу, 30. јуна).

    Публика ће током концерата у Београду, Ћуприји, Краљеву и Чачку моћи да набави свој примјерак албума "Roots", док ће се најомиљенији српски виолиниста, након наступа, дружити са својим верним фановима и потписивати албум.  
 

   Албум "Roots" је издање штампано на винилу ексклузивно за тржиште Србије захваљујући сарадњи коју издавачка кућа Маском има са партнерима из Варнер Класикс. 
 

  Ово специјално издање има седамнаест пјесама које су укорењене у различитим традицијама свијета, од ромске, српске и македонске, све до јапанске.
 

   Немања Радуловић је поводом изласка овог албума каже да је током периода пандемијског закључавања имао сам времена да размишљам о музици. 
  
 "Покушао сам да је стварам, покушао сам да вежбам али нисам могао. Међутим, схватио сам колико музика може да повеже људе, кроз своју невину радост. Било је сасвим очигледно да је то једино што могу да понудим свету с обзиром на новонасталу ситуацију. Моја намера је била да свет ујединим кроз музику и то кроз традиционалну из које је класична музика потекла. Песме које сам изабрао за овај албум су мени лично веома драге и све су врло интимне. Желим да свако од вас кроз ову музику открије свет у коме не постоје границе" рекао је Радуловић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана