Натали Диздар - Моја музика долази из срца

Сања Јокић
Натали Диздар - Моја музика долази из срца

Остајем вјерна себи и музици коју изводим, а куда ће ме то одвести, нека остане авантура, као што је и до сада била. Звукови се увијек мијењају, музика треба да расте као и човјек, али на крају треба остати досљедан себи.

Рекла је ово "Гласу Српске" пјевачица из Хрватске Натали Диздар, која је прошле седмице објавила посљедњи сингл са другог албума "Пронађи пут", који карактеришу необичне дионице на гитари.

- Срећна сам што је публика прихватила моју верзију модерног попа са примјесама џеза, фанкија, инди-рока, блуза... јер то је прогресиван и свјеж звук, који се заволи брзо. То што су моје пјесме слушане могу да захвалим продуценту Coco Mosquitu, јер иако смо равноправни, његова ријеч је посљедња, а ја имам бескрајно повјерење у његову естетику - истакла је Диздарева.

Наглашава да је њен приступ музичком стваралаштву искрен и долази из срца, а то се увијек препозна и цијени.

- Имам велики респект што од струке, музичара, критичара па све до публике, што ми даје снагу да идем даље. За сада имам два албума и релативно кратку каријеру, тако да све доживљавам врло позитивно и задовољна сам како се мој живот одвија - наглашава Натали, која је публику осим одличним гласом, освојила и атрактивним наступима.

Истиче да бројне њене колегинице подређују свој музички рад својој медијској презентацији, али да сматра да је и физички изглед веома важан у већини послова.

- Сигурна сам да многе пјевачице не би биле ту гдје данас јесу да не изгледају тако како изгледају. За мене, као жену и пјевачицу јесте важно да добро изгледам, али не бих се бавила музиком да ми је то приоритет у послу. Једноставно ми се то не би дало - рекла је Диздарева.

Натали, којој је пошло за руком да се од учеснице такмичења "Story Super Nova Music Talents" преобрази у праву музичку звијезду, која самоувјерено влада позорницом, истиче да данас нема неки посебан однос према ријалити програмима. Ипак, не крије да понекад неки и погледа и да увијек примијети када се неко издвоји својим талентом.

- То је свијет забаве, површан и краткотрајан. Важно је само оно што изградите послије тога. Мене је једна таква емисија лансирала у медије и олакшала ми много тога, али мислим да су ипак неке друге ствари пресудиле мојој каријери, као што је почетак рада са мојим менаџером Гогом Босак, те моја интуиција, која ме од почетка водила на прави пут - појашњава Натали.

Љето

Натали каже да јој је љето омиљено годишње доба.

- Љети много наступам, а ове године планирам путовање на Тајланд. Недавно сам посјетила Њујорк и Флориду - додаје Натали.

Наглашава да би вољела и да ове године гостује у Бањалуци,

- Прошла је година од мог посљедњег гостовања у Бањалуци, а на том концерту сам се одлично провела, па бих хтјела да све то поновим - истакла је Натали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана