Музиком против животних неуспјеха

Сања Јокић
Музиком против животних неуспјеха

Послије поновног, ко зна којег по реду, суноврата у каријери и приватном животу, славна америчка пјевачица Кристина Aгилера одлучила је да се поново уздигне и уз помоћ своје музике наново врати на сам врх поп сцене.


Њен сингл "Moves Like jagger", који је снимила у дуету са Maroon 5, већ седмицама не силази са врхова топ-листа.

Један од првих корака ка повратку у врх музичке сцене Кристина је направила показавши своју витку и атрактивну обнажену фигуру на насловници јулског издања магазина "W".

Ових дана Кристина увелико припрема и нови, седми по реду, албум који ће, како је обећала својим обожаваоцима, бити искрен.
- То ће бити врло искрен, дубоко укоријењен и интроспективан албум за мене. Надам се да ћу га објавити у прољеће или љето идуће године - казала је Кристина.

Некадашње чудо од дјетета Кристина Aгилера у претходних 12 мјесеци прошла је кроз тежак развод од музичког продуцента Џордана Бретмена са којим има сина Макса, а њен посљедњи студијски албум "Бионик" није наишао на претјерано одушевљење публике. Осим тога, филм "Бурлеска" испао је прави фијаско.

Све то довело је до тога да тридесетогодишња звијезда доживи нервно растројство и ода се претјераној конзумацији алкохола и вожњи у пијаном стању, због чега је неколико пута завршавала у притвору, али и редовно пунила новинске ступце као прави озлоглашени скандал мајстор.

Aтрактивна Aмериканка моћног гласа открила је недавно колико јој је музика значила још у периоду док је била дјевојчица и одрастала у породици у којој је било и физичког насиља.

- Када год би дошло до новог проблема и хаоса у кући, мислила бих на Џули Ендрјуз у филму "Моје пјесме, моји снови". Замишљала бих је како плеше по оним планинама и осјетила бих се тако ослобођено - нагласила је Aгилера која је одлучила да се и против нових недаћа бори музиком.

Кристина као и до сада много времена посвећује раду за хуманитарне организације и борби за људска права.

Пјевачица је, иначе, четири пута освојила награду "Греми" и "Латин греми". По избору часописа "Rolling Stone" проглашена је 53. на топ-листи 100 најбољих пјевача свих времена. До сада је продала више од 46 милиона албума широм свијета и тиме постала један од најуспјешнијих музичара свих времена. Aгилера је завршила на 18. мјесту листе 100 "дефинитивно најљепших жена свијета 2010" часописа "Максим".

Насиље

Да је Кристинин брак био испуњен физичким насиљем, посредно су потврдиле и њене приватне фотографије које су случајно завршиле на интернету, а на којима је по читавом тијелу прекривена модрицама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана