Музика је његов живот - Бруно Марс

Сања Јокић
Музика је његов живот - Бруно Марс

Британски R&B пјевач Бруно Марс поново осваја врхове свјетских топ-листа синглом "It will rain", а колико је успјешан и талентован, показује чињеница да је недавно номинован у чак шест категорија за престижну музичку награду "Греми".

Популарни двадесетпетогодишњи Марс једини уз Aдел има номинације у све три најважније категорије, јер му је "Гренаде" номинован и за пјесму те снимак године, а албум "Doo-Wops & Hooligans" се такође бори за наслов најбољег у 2011. години. У сваком случају, највјероватније ће 54. додјела "Гремија", која ће бити одржана 12. фебруара у Лос Aнђелесу бити у његовом знаку.

Овај мултиталентовани пјевач, текстописац, продуцент и музичар још као мали, захваљујући родитељима музичарима, осјетио је чари наступа на позорници пред публиком.

Већ тада је, каже, знао да су музика и живи наступи једино чиме жели да се бави у животу. Иако је веома поносан на свој рад у студију, Бруно Марс се и даље осјећа најбоље када уживо изводи пјесме с бендом на позорници.

- Још боље ако не разумијете, само слушајте и добро се забавите! - одговор је који Бруно Марс даје када га питате да опише своју музику. Он радије пјева или снима нове пјесме него што воли да прича о њима.

Многима изгледа као да се Бруно Марс појавио ниоткуда и одмах постао популаран захваљујући сарадњи с Б.о.Б-ом у његовом првом синглу "Nothin On You ". Убрзо се појавила и сарадња с Travic mcCoy-ом и велики хит "Billionarie".

- То није успјех преко ноћи - тврди Марс, који је прије него што је постао пјевач изградио завидну каријеру успјешног музичког продуцента. Писао је пјесме за познате свјетске извођаче попут Фло Риде, Aлександра Бурке и Тревиса Мекоја.

Aтрактивни музичар често је на мети скандала, па је тако био оптужен за посједовање кокаина, због чега је био и ухапшен у Лас Вегасу. Ипак, Бруно је постигао договор с окружним тужиоцем у округу Кларк у Лас Вегасу. Пјевач хитова "Just The Way You Are ", "Greanade", "It will rain" није отишао иза решетака, али је био принуђен да одради 200 часова друштвено корисног рада. 

Џесика

Модел Џесика Кебен у страху је за свој живот откако је почела да се забавља са Марсом. Извори блиски љепотици откривају да је Џесика у сталном страху од његових опсесивних обожавалаца и да се тешко носи с притиском и неугодностима. До сада се суочила с бројним проблемима, укључујући малтретирања Марсових обожавалаца који јој путем "Фејсбука" и "Твитера" поручују да није довољно добра за поп звијезду, те да се макне од њега. Посљедњи инцидент извела је љутита обожаватељка дочекавши Џесику испред бара "The Chelsa Room", гдје јој је у лице сасула брдо увреда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана