MTV награда у Лакиним рукама

Глас Српске
MTV награда у Лакиним рукама

Додјелу европских MTV награда у Ливерпулу, обиљежили су неочекивани побједници, неколико губитника и огромно лабело од вишње.

Прва награда за најзаразнију пјесму године отишла је у руке пјевачице Пинк за "So what ". Сљедећи је славио Yерд Лито са својим бендом "30 Seconds To Mars" и спотом "A beautiful life".

За најбоље хедлајнере проглашени су млади Нијемци "Токио Хотел", а Каније Вест побиједио је у Ултимате урбан категорији. Остали извођачи награду свог избора додијелили су Lil Wayne.

Бритни Спирс која се враћа на велика врата, однијела је двије веома битне награде - најбољи извођач и најбољи албум ове године. Пјевачица се фановима захвалила видео-поруком.

Кети Пери која је на бину изашла јашући огромно лабело од вишње, добила је очекивану награду за најбољег новог извођача. У "старијој" конкуренцији, тријумфовали су Рик Естли и сер Пол Макартни.

Регионална награда за наше подручје Best Adriatic Act, отишла је очекивано - у руке Лаки. Један од омиљених извођача на минулој "Евровизији" у Београду тако је за собом оставио Марчела , "Jinx", ТБФ и "Leeloojamais".

.

Лака - Полушај - video 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана