Мадона снимила дует са кћерком Лурдс

Глас Српске
Мадона снимила дует са кћерком Лурдс

Мадонина кћерка Лурдс кренула је маминим стопама и снимила дует са њом.

Британски медији пишу да су мајка и кћерка снимиле заједничку пјесму “It's so cool”, која ће се највјероватније наћи на Мадонином новом албуму.

- Дует су снимиле у једном студију у Њујорку и Мадона је веома задовољна - рекао је извор близак пјевачици.

Док је Лурдс била млађа, Мадона јој није дозвољавала било какав контакт са медијима, али сада се предомислила.

Прошле године Лурдс је направила и своје прве глумачке кораке након што је мајка ангажовала у филму “W.E.”, чији је редитељ. С мајком је дјевојчица дизајнирала и линију одјеће и обуће “Material Girl”, по Мадонином хиту из 80-их година. Колекција се продаје само у њујоршком трговачком центру “Macy's”, гдје је отворила свој бутик. На отварању бутика, Лурдс је засјенила Мадону, а модни критичари су сложни да је ту ноћ ова 13-годишњакиња стилски надмашила своју мајку. Својим аутфитом одушевила је све присутне. Мадона је у ранијим интервјуима често знала да спомене како је кћерка критикује због одијевања.

Пјевачица је своју кћерку ангажовала и у свом споту “Celebration”, који је снимљен прије двије године у Милану, а чији је редитељ дугогодишњи сарадник краљице попа Џонс Aкерлунд. Требало је да се у послу глумице опроба и у једном од филмова популарног серијала о малом чаробњаку Харију Потеру.

Иначе, Лурдс Марија Чиконе Леон је дијете из Мадонине везе са тренером и глумцем Карлосом Леоном. Веза је потрајала три године, од 1994. до 1997, а протеклих неколико година Лурдс се све чешће појављује са мајком на црвеним теписима и све више пуни новинске чланке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана