Мадона издаје албум послије пет година

Глас Српске
Мадона издаје албум послије пет година

Aмеричка поп звијезда Мадона, послије пет година, издаће нови албум крајем марта идуће године, саопштила је у петак дискографска кућа која га објављује.

Пјевачица ће коначно испунити обећање да ће снимати нове албуме, које је дала када је прије више од четири године потписала уговор о коришћењу ауторских права вриједан 120 милиона долара са компанијом организатором концерата "Лајв нејшен". Мадона ће свој нови албум објавити путем марке "Интерскоуп рекордс" дискографске куће "Јуниверсал мјузик груп". Претходно је своје гостовање на новом албуму краљице попа потврдио и репер Еминем.

Мадонин менаџер Гај Осири потписао је са компанијом "Лајв нејшен", која промовише Мадонине концерте, уговор на 80 милиона фунти у 2007. години, послије сарадње дуге 25 година са "Warner Bros Recordsom ".

Директор "Лајв нејшена" Aртур Фогл рекао је да је он пресрећан новим партнерством, а Осири се сложио и додао да су презадовољни цијелим тимом "Интерскоупа" и да се радују заједничкој будућности.

Са музичком кућом "Интерскоуп" сарадњу има и Мадонина највећа ривалка Леди Гага. Постоје гласине да се Гага и Мадона не подносе, али је Гага то демантовала.

Мадона ће крајем јануара објавити сингл "Gimme All Your Luvin" и наступиће на полувремену финала државног првенства у америчком фудбалу Супербоул које се одржава 5. фебруара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана