Љетни наступи Кемала Монтена привлаче публику

A. Р.
Љетни наступи Кемала Монтена привлаче публику

Љетна турнеја Кемала Монтена по Црној Гори и Црногорском приморју, која је почела 24. јула концертом у Плаву на "Данима боровнице", настављена је концертима у Улцињу, Котору, Херцег Новом, Бару, Требињу, Петровцу...

Монтено је турнеју завршио концертом у Новом Пазару у оквиру фестивала Стари Град. Оно што је била новина на његовим наступима је специјални гост, млади пјевач Душан Свилар. Осим пјевања, Свилар је показао умијеће свирања на клавиру.
- Концерти су били више него успешни, где год су наступали тражила се карта више. Осим Кемала Монтена публика је са одушевљењем дочекала и младог Свилара, пред којим је очито дуга и успешна каријера - рекао је продуцент Драгослав Гане Пецикоза, који је организовао Монтенову турнеју.
Пецикоза је потврдио да ће уз договор са Сашом Поповићем у оквиру "Грандове" продукције водити каријеру Душана Свилара. Већ је у фази избора композиција за нови Свиларов CD, који треба да се појави на тржишту до краја године.
Такође, Кемал Монтено се спрема за турнеју по Хрватској, гдје ће му специјални гост на свим концертима бити Душан Свилар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана