Лиона Луис и Џастин Тимберлејк снимају дует

Глас Српске
Лиона Луис и Џастин Тимберлејк снимају дует

Британска пјевачица Лиона Луис и америчка поп звијезда Џастин Тимберлејк ускоро ће снимити дуетску песму, римејк хита Витни Хјустон из филма "Тјелохранитељ", пјесму под називом "I will always love you".

Побједница музичког такмичења "X factor" и звијезда хит сингла "Bleeding love" и Тимберлејк, наредног мјесеца улазе у студио гдје ће снимити баладу коју је написала Доли Партон.
- Нумеру ће Лиона и Џастин почети да снимају чим буду пронашли мало слободног времена. Они међусобно веома поштују оно што раде и ова сарадња ће удахнути нови живот овом великом хиту - рекао је неименовани извор.

Лиона је свој први албум "Spirit", који је постао најпродаванији албум у Уједињеном Краљевству и Ирској икада, издала у новембру 2007. године, а у Сједињеним Aмеричким Државама објављен је у априлу прошле године и заузео је прво мјесто на листи албума Билборд "Топ 200". Луис је тако постала први британски извођач чији је дебитантски албум заузео прво мјесто на листи најпродаванијих албума СAД. Њен албум је достигао прво мјесто на листама најпродаванијих албума на три континента и у девет земаља, а Луис је тако постала најуспјешнији умјетник који се прославио уз помоћ једне емисије за таленте.

Leona Lewis - Bleeding Love /video/

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана