Лени вођа љубавне револуције

Глас Српске
Лени вођа љубавне револуције

Aмерички пјевач, текстописац и продуцент Лени Кревиц познат је по свом специфичном ретро музичком стилу у којем спаја елементе рока, блуза, сола, фанка, регеа и фолка. На својим албумима најчешће сам свира све инструменте, а четири године заредом је освајао престижну музичку награду "Греми" за најбољег мучког извођача. Кревиц је љетос био у посјети Балкану, те одржао концерте у Београду и Будви.

- Моје искуство у том дијелу Европе је позитивно. Људи које сам упознао јако су гостољубиви. Нажалост, на турнејама немам времена да упознам људе и мјеста онако како бих хтио - рекао је Лени у интервјуу за портал "Sarajevo-x.com". Овај рокер је написао мноштво пјесама и како каже још увијек се не може одлучити за омиљену.

- Свака пјесма је јединствена и има своју причу. [то се тиче омиљене пјесме, никад не можете знати. Можда она још чека да буде написана - каже Лени који иза себе има 20 година рада и преко десет албума продатих у 32 милиона примјерака.
Иако за себе мисли да је успјешан, Лени то никад није узимао здраво за готово.

- Желим правити само добру музику, а то захтијева велики напор. Мој рад се мора свидјети мени онолико колико и мојим фановима - тврди тамнопути музичар. Кревиц слуша разне врсте музике, а један од омиљених извођача је "Prince".
- "Принце" је изванредан музичар - каже Лени и додаје да поред њега поштује Милс Дејвидса, Џими Хендрикса и Џон Ленона.
На крају интервјуа Лени је поручио босанскохерцеговачким фановима да буду позитивни и енергични.

- Пустите да позитивна енергија шири љубав око вас - рекао је Лени и додао да вјерује како ће надолазећа љубавна револуција помоћи људима да преживе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана