Легенде од Требиња до Зворника

С. С., Р. Ми.
Легенде од Требиња до Зворника

Београдска група "Легенде" наступила је овог викенда у оквиру програма Требињских љетњих свечаности на Тргу слободе у овом граду, као и на манифестацији "Зворничко културно љето".

 
"Легенде" су до сада објавиле 17 албума и наступиле на близу 1400 солистичких концерата, од Aустралије до Aмерике. Само у београдском Центру "Сава" наступали су 40 пута. Концерт на Тргу слободе био им је трећи наступ у Требињу.

Требињски платани су плесали у ритму "Легенди". Бројни Требињци, од 7 до 77 година, љубитељи музике ове култне групе поново су послије пет година уживали у романтичним нотама.

- Част нам је и задовољство да поново будемо у Требињу, у једном од најлепших градова уопште. Оно што је нама битно јесте да група "Легенде" још увек, после толико година, има да каже нешто ново, да публика реагује на нашу музику - рекао је вокал групе "Легенде" Иван Милинковић на гостовању у Требињу.

Познате хитове "Легенди" пјевали су и стари и млади Зворничани, а музичари су се потрудили да приреде концерт какав заслужује тамошња публика.

Организатор "Зворничког културног љета" које је одржано на љетњој позорници на градској плажи и платоу испред "Касине" била је општина Зворник, а покровитељ Влада Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана