Лавиринт Ван Гога у Приједору

С.Т.
Лавиринт Ван Гога у Приједору

ПРИЈЕДОР - Група "Ван Гог" гостоваће 3. јула у приједорском клубу "Лајф", што је већ постало традиција у овом граду. Из "Лајф" клуба за љето најављују концерте занимљивих група и пјевача са простора бивше Југославије.

У овом познатом састајалишту младих у Старом граду четврти биће организован серијал концерата под називом "Приједорске љетње ноћи". Овај серијал би требао почети  26. јуна за када организатори најављују долазак и наступ "Yu" групе.

"Ван Гог" већ двије године за редом, на истом мјесту, одушевљава Приједорчане свих генерација својом свирком. Публика   препознаје енергију коју ови рокери током наступа  не штеде и узвраћа  истом мјером, тако да су њихови концерти претходних година уједно и добра позивница да се и то љетње вече проведе у друштву Ђулета, Србе и Цвике који ће овог пута промовисати нови албум под називом "Лавиринт".

Да ће бити вриједно послушати нови албум групе "Ван Гог" говоре и неке позитивне критике које су се већ могле чути, иако је промоција почела почетком маја .Тако се већ истиче да је на новом диску "Ван Гог"  успио да задржи све добре особине - најприје енергију и сугестивност - које га чине препознатљивим, али и да једноставним рок обрасцима, који су темељ свих њихових албума. Уз то, Ђуле је, први пут у каријери, са неким подијелио простор испред свог микрофона. Учинио је то с Рамирезом у пјесми "Мени није ни до чега", директној рефлексији невеселих околности у којима живимо.

Као загријавање за вруће приједорско љето, у "Лајф" клубу већ сутра увече гостује француска група "Гараж". Ријеч је о рок групи из покрајине Прованса, која се налази на промотивној турнеји по неколико европских држава, Хрватској, Италији, Словенији и БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана