Лака најбољи међу најбољима

Глас Српске
Лака најбољи међу најбољима

Поводом проглашења Елвира Лаковића Лаке за најбољег извођача МТВ Aдриа за 2008. годину, овај музичар се обратио представницима медија који су присуствовали конференцији за новинаре одржаној у "Coloseum Clubu " у Сарајеву.

Уз Лаку, говорила је и његова сестра и пратећа пјевачица Мирела Лаковић. Лака је добитник признања "The Best Adria Hit " за 2008, а изабрали су га гласачи путем Интернета и СМС порука. У конкуренцију за овогодишњу награду биле су групе "Јинкс", ТБФ, "Лелоојамаис" и хип-хопер Марчело.

Досадашњи регионални добитници овог престижног признања били су чланови групе "Siddharta" (2005.), Aлександра Ковач (2006.) и "Ван Гог" (2007.). На конференцији за новинаре Лака се захвалио свим својим гласачима што су допринијели да освоји ово вриједно признање. Награда ће бити уручена у Ливерпулу, гдје ће се 6. новембра одржати додјела МТВ европске награде. На додјели награде у "Liverpool Echo Arene" уживо ће наступити Пинк, "The Killers ", "Kid Rock " и "Duffy", а међу презентерима ће бити и Beyonce, "Tokyo Hotel ", "Grace Jones ", "Sugarbabes" и многи други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана