Lady Gaga представила нову пјесму за предстојећи наставак култног филма Top Gun

ГС
Foto: Агенције

Тринаестострука добитница Гремија подијелила је са својим обожаваоцима како ћемо њен глас моћи чути у "Top Gun: Maverick ", наставку култног филма из 1986. који ће премијерно бити приказан за мање од мјесец дана на филмском фестивалу у Кану.

Пјевачица је већ почетком седмице дијелила загонентне објаве којима је својим обожаваоцима дала наслутити како им спрема нешто велико.

Ситуација је кулиминирала када је открила да је ријеч о пјесми која ће се наћи на соундтреку легендарног филма, а чији је назив "Hold my Hand".

"Када сам написала ову пјесму за Top Gun, нисам ни схватала колико се слојева простире кроз срце филма, моју властиту психу и природу свијета у којем живимо. Радила сам на њој годинама, усавршавајући је, покушавајући да нам је приближим. Жељела сам да од музике направим пјесму у којој дијелимо нашу дубоку потребу да будемо схваћени и да покушамо да разумијемо једни друге – чежњу да будемо блиски када се осјећамо тако далеко и способност да славимо хероје живота", објаснила је Гага на свом Инстаграму.

Пјевачица се захвалила онима који су јој помогли у реализацији овог пројекта, а пјесму је назвала "љубавним писмом свијету за вријеме ових тешких времена".

" Hold my Hand" слушаоцима ће премијерно бити представљена 3. маја, док ће филм у кинима бити доступан од 27. маја.

Подсјећамо, у филму " Top Gun" Капетан Пит "Maverick" Мичел (Том Круз) је позван да буде задужен за обуку групе Топ Гaн дипломаца за специјализирану мисију под наредбом свог колеге и бившег ривала Тома "Ајсмен" Казанског, који је сада адмирал с четири звјездице и служио је као заповједник Пацифичке флоте америчке морнарице.

Поред Круза, улоге су остварили и Мајлс Телер, Џенифер Конели, Џон Хам, Глен Повел, Луис Пулман, Ед Харис и Вал Килмер, преноси Klix.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана