Култни реп дуо “Who See” објавиo албум “Како јесте и како је могло”

Б.П.
Култни реп дуо “Who See” објавиo албум “Како јесте и како је могло”

БУДВА -Култни црногорски хип-хоп тандем “Whо See”, под етикетом “Клапа Музик”, објавили су нови албум “Како јесте и како је могло”.

Дејан Дедовић, познат као Дедух, и Марио Ђорђевић, познат као Нојз, су припремили обиље занимљивог материјала за своју публику, а овај пројект се издваја и по упечатљивим колаборацијама.

На новом албуму се појављују нека од највећих имена са регионалне музичке сцене: Сенидах, Рандом, Едо Мајка, Aлехандро Буендија, Нигор, Бејби Моторола и Кејт, између осталих, док продукцију поред популарног двојца потписује и “Ђанго ХиФи колектив”. Након низа синглова у претходних неколико година, ово је први албум који су “Who See” објавили након “Памидора” из 2017. године.

Албум у њиховом стилу комбинује модерне и старе реп стилове уз аутентичност стихова и специфичан хумор те дубок осврт на друштвене моменте. Њихове риме често садрже духовите и интелигентне игре ријечима, чиме стварају освјежавајућу дозу хумора. Истовремено, њихове пјесме садрже дубље поруке и критике које се тичу друштвених тема и актуелних дешавања. Албум има 14 нумера и доступан је на службеном “Јутјуб” каналу бенда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана