Констракта прије Евровизије наступа на хрватском такмичењу

ГС
Foto: Агенције

Констракта, српска представница на Евросонгу, ове суботе наступиће на ХТВ1 у шоу програму емисије "Звијезде пјевају" у којој ће такмичарски парови пјевати поп и рок нумере.

Умјетница ће на ХТВ-у отпјевати свој хит "In corpore sano" с којим ће се у мају представити на Евровизији у Торину, такмичењу на којем јој многи предвиђају висок пласман.

Констракта у Хрватску долази са својим лавором и пешкирима. Управо то су реквизити изузетно важни за њен наступ, јер, подсјетимо, она на самој сцени, док понавља "Уметница мора бити здрава", у лавору пере руке које потом брише бијелим пешкирима.

Констракта по Европи, гдје попут већине евровизијских извођача тренутно промовише своју пјесму, путује с керамичким лавором, пешкирима и, претпостављамо, кремом за руке које већ морају поприлично "да пате" након толиких прања, преноси Б92.

На евровизијским кладионицама, на којима воде пјесме Украјине, Италије и Шведске, Констракта тренутно држи солидно 15. место. Илустрације ради, хрватска Миа Димшић с "Guilty Pleasure" је на 33. мјесту, што је опет боље од Црне Горе (35. мјесто), Словеније (38. мјесто) или Сјеверне Македоније која је на посљедњем, 40. мјесту кладионица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана