Концерти заказани до маја 2012.

Сања Јокић
Концерти заказани до маја 2012.

Настављам други круг турнеје “Мафија кафе” и судећи према реакцијама, публика ме је изузетно жељна. Имам заказане концерте све до маја 2012. године.

Рекла је то за “Глас Српске” поп пјевачица Aна Николић, која се ових дана вратила на сцену послије неколико мјесеци паузе.

- Првом приликом долазим код вас, јер обожавам публику из Бањалуке. Такође, само вама ћу открити да већ прикупљам песме за нови албум - истакла је Aна.

Наглашава да је дугу паузу направила зато што је у једном тренутку осјетила изузетну преоптерећеност.

- Почела сам да заборављам у ком граду лежем, а у ком се будим. Дешавало се да имам и по четири-пет наступа седмично, а то је заиста превелики напор. A с обзиром на то да волим да публици увек пружим максимум, да не бих долазила на концерте уморна и лоше расположена, схватила сам да је време да одем на одмор. Сада сам спремна и орна за рад - каже Aна.

Додаје да код ње “не пролази” нико ко је лоше воље и злурад, јер посљедњих мјесеци “живи бајку и не жели да је ико квари”.

Наглашава да јој снагу за опстанак на музичкој сцени даје безусловна љубав коју осјећа према позиву којим се бави, а да су њени излети у глумачки свијет “углавном били из хобија и ништа озбиљно”.

Aна тврди и да је не дотичу приче из “жуте” штампе у којима је често повезују са богатим “спонзорима” који јој купују све и свашта.

- Та прича је толико депласирана. Не борим се против тога, јер је евидентно колико радим - истакла је Aна.

Открила је да за сада ужива у љубави и не размишља о стварима као што је мајчинство.

- Ипак, подразумева се да прижељкујем да се остварим у тој предивној, животној улози. Удаја ми није приоритет. Кад буде биће - наглашава Aна.

Aна сматра да у животу одлично “плива”, али да је “безброј пута платила цех своје претјеране искрености”.

- Док поједини лажно креирају слику о себи као о безгрешним звездама које немају “путера на глави”, ја сам давала на тацни и шта треба и шта не треба. Међутим, с друге стране имам исто толико позитивних коментара који кажу да сам једна од ретких јавних личности која не глуми, не фолира се, већ је максимално природна и непосредна. Не волим маске - каже Aна.

Истиче да сматра да је заправо то далеко поштеније него да глуми, калкулише и фолира се.

-         Уосталом, моја публика то воли и веома често ми удељују комплименте управо на рачун тога што сам природна и спонтана - каже Aна.

Казна

Aна воли да путује на егзотичне дестинације, на којима је доживљавала разне занимљиве ситуације.

- Има их безброј, али најбоље памтим када сам платила казну од сто долара, јер сам хтела да направим провокативне фотографије на Малдивима, те сам на пустој плажи рукама сакрила груди. Голотиња је тамо забрањена. A испоставило се да плажа није баш тако пуста - каже Aна кроз смијех.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана