Концерт Црвене јабуке у Бањој Луци

Мирна Пијетловић
Концерт Црвене јабуке у Бањој Луци

Поводом обиљежавања 25 година дјеловања и постојања сарајевске поп-рок групе "Црвена јабука", у оквиру регионалне турнеје која је почела крајем прошле године у Сарајеву, Жера и екипа ће и Бањолучане почастити рођенданским концертом 8. јуна у "Aквани".

У организацији "Квин естраде" из Бање Луке на челу са Зораном Ђурићем, свим љубитељима ових старих романтика, послије Тузле и Бихаћа, обећавају добру рођенданску забаву "Црвене јабуке" и у граду на Врбасу.

- Иза "Црвене јабуке" је 25 година рада, 15 албума и преко 200 пјесама које се генерацијама пјевају са пуно енергије и љубави. Сву ту енергију пренијеће и на бањолучку публику - најавио је Ђурић.

Фронтмен "Црвене јабуке" Дражен Жерић Жера истакао је да ће концертом у Бањој Луци покушати да направе пресјек 25-годишње каријере.

- Не бих да откривам репертоар, али покушаћемо да одсвирамо пјесме које сви радо слушају и још увијек воле, а које се често налазе на нашим репертоарима - рекао је Жера и додао да још увијек не може да потврди који ће то гости увеличати концерт "Црвене јабуке" у Бањој Луци.

Како су најавили организатори, карте се већ налазе у претпродаји, а могу се купити испред робне куће "Боска" и на благајни "Aкване" по цијени од десет марака. Сви они који карте набаве у претпродаји добиће на поклон DVD "Црвене јабуке" са концерта у Сарајеву и још много других награда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана