Коља и “Гробовласници” 9. јуна свирају у Бањалуци VIDEO

Б.П.
Коља и “Гробовласници” 9. јуна свирају у Бањалуци VIDEO

БАЊАЛУКА-Култни кантаутор, врсни музичар, глумац, режисер и сценариста Никола Коља Пејаковић заједно са својим бендом “Гробовласници” наступиће 9. јуна у Бањалуци.

Након дугог ишчекивања, концерт овог умјетника, у његовом граду, биће реализован на најљепшој концертној локацији, тврђави Кастел. Овај врсни музичар на музичкој сцени стекао је статус култног аутора већ са првим албумом “Мама, немој плакати” (2002.), снимљеним под именом Коља и “Смак Бијелог дугмета”. Пејаковић је свој особен ауторски израз наставио са пјесмама попут “Хаљинице боје лила” и “Ето, удаде се ти за коња” на подједнако изазовном другом албуму “Коља” (2009). Усљедио је и трећи албум “Гробовласници” (2013). Коначно, Коља је култни статус учврстио код публике и критике одлично прихваћеним четвртим албумом “4 Прста”, а издвојиле су пјесме “Може мало сутра”, “Ала је леп овај свет” (на стихове Јована Јовановића Змаја) и “Сваку ноћ је исти мрак”.

На питање како би описао музику коју свира, сам Пејаковић каже: „Како год окренеш, то је блуз“. Стога ћемо заједно уживати у његовим највећим хитовима уз сјајну пратњу његовог бенда “Гробовласници”, 09. јуна на бањалучкој тврђави Кастел. Улазнице за овај концерт у претпродаји по цијени од 15 КМ биће доступне путем продајног система “www. Gigastix.bа”, као и на њиховим продајним мјестима широм БиХ. Такође, улазнице се могу купити и на Тргу Крајине у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана