Кајли Миног власница хита деценије

Глас Српске
Кајли Миног власница хита деценије

Пјесма "Can’t get you out of my" Кајли Миног проглашена је за најслушанију пјесму у протеклих десет година.

Музички мега хит из 2001. године је највише пута емитован на радио и телевизијским станицама у посљедњој деценији, резултати су истраживања које је спровела британска асоцијација композитора и издавача "Performing Right Society".

На другом мјесту најслушанијих пјесама нашла се нумера "Toxic" Бритни Спирс, а на трећем "Angels" Робија Вилијамса из 1997. године.
У посљедњих десет година смо највише пјевушили и "Суперстар" од Џамелије и "Just a little " од Liberty X.

Кајли Миног је аустралијска поп пјевачица и глумица. У Великој Британији је са својих 29 топ десет синглова најуспјешнија пјевачица послије Мадоне, а широм свијета продала је до сада 90 милиона синглова и 200 милиона албума.

Након што су је на почетку каријере више пута критичари описивали као "другоразредну Мадону", етаблирала се с Интимате & Ливе као успјешна концертна умјетница, која је стално присутна на позорници и за разлику од неких других пјевачица стварно пјева уживо.

Енглески музички магазин "Љ" је Кајли уврстио на списак "50 Bands to See Before You Die". Њене турнеје постајале су све раскошније, а у дизајну сценске гардеробе учествовали су, између осталих, и познати модни креатори Долче и Габана, Карл Лагерфелд и Џон Галијано.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана