Још један повратак посрнуле поп принцезе

Сања Јокић
Још један повратак посрнуле поп принцезе

Послије свих скандала, успона, падова, сломова и неколико покушаја да оживи готово угашену каријеру, америчка поп звијезда Бритни Спирс поново се вратила на сцену у великом стилу.

Иако су је папараци неколико година хватали у запуштеним издањима, Бритни је недавно на додјели MTV видео-награда показала да је вратила атрактивни изглед, по којем је некад била препознатљива. На тој је манифестацији награђена за животно достигнуће и најбољи спот, а њени сарадници тврде да мјесецима напорно вјежба и плеше.

Славна пјевачица овог мјесеца започиње и дугоочекивану јесењу европску турнеју, коју ће "отворити" наступом пред руском публиком, а Загрепчани ће имати прилику да је гледају и слушају 1. октобра у "Aрени".

Бритни на турнеји промовише свој седми студијски албум "Фемме фатале", који је објављен ове године.

Да јој је ова година, за разлику од претходних, прилично успјешна, показује и анкета музичког магазина "Билборд", у којој је побиједила у неколико категорија - омиљени албум, најбоља пјесма, спот и концертна турнеја.

Бритни се наводно у јуну ове године вјерила са својим бившим менаџером Џејсоном Тревиком.

Ипак, Бритни је због свог досадашњег понашања и даље под потпуном контролом својих родитеља. Иако има скоро тридесет година и двоје дјеце, о пјевачици брине њен отац, који јој је чак одузео мобилни телефон.

Бритни, која је послије првог сингла "Baby one more time" 1998. године постала међународна звијезда, посљедњих година је била у великим проблемима. Одлазак на бројне рехабилитације, два брака и два развода, бријање главе, одузимање дјеце, само су неки од скандала које је приредила.

Ипак, многи очекују да ће овог пута успјети да се врати на сам врх музичке сцене, на којем се годинама налазила.

Рођендан

Бритни ће се наћи на насловници октобарског броја часописа "Гламур". У ексклузивном интервјуу, који је дала за британско издање овог магазина, испричала је како се осјећа пред свој тридесети рођендан, који ће прославити почетком децембра.

- Мислим да с годинама постајем мудрија. Једва чекам мој тридесети рођендан. Заиста сам узбуђена. Дефинитивно ћу га прославити, а сигурно ћу урадити нешто спектакуларно - рекла је Бритни.

Бритни је открила и да прижељкује да се на њеном концерту појаве британски принц Вилијам и његова супруга Кетрин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана