Јасмин Леви 10. новембра премијерно наступа у Сарајеву уз подршку “m:telа”

ГС
Јасмин Леви 10. новембра премијерно наступа у Сарајеву уз подршку “m:telа”

БАЊАЛУКА - Компанија “m:tel” генерални је покровитељ концерта свјетске музичке звијезде Јасмин Леви 10. новембра у Сарајеву.

Јасмин Леви, звијезда world music сцене, кантауторка израелско - шпанског поријекла, уз подршку пријатеља музике, компаније “m:tel”, премијерно ће наступити у дворани Босанског културног центра.

Јасмин Левиу ове крајеве враћа се у оквиру турнеје “Balkan Tour” и то након концерата који су изазвали огромну пажњу јавности и публике овог љета на фестивалима “Белгрејд ривер фест” и “Бањалука фест”.

- Симболично, њен наступ у Сарајеву одиграће се управо у дворани Босанског културног центра која је некада давно била највећи јеврејски храм у овом граду - наводе из “m:telа”

Пјесму “ Una Noche Mas ”, свјетску љубавну химну, сарајевска публика по први пут ће чути уживо.

-Овај концерт један је од највећих интернационалних догађаја у Босни и Херцеговини ове јесени, а сама умјетница, сасвим сигурно, публици ће приредити првокласан музички ужитак. Снагом гласа и јачином емоције, Јасмин Леви на свом концерту води нас на пут у коме се заборавља на све бриге и препушта искуству, које засигурно доводи до катарзе. У пратњи својих музичара ствара доживљај утемељен на ладино и фламенко културној баштини, прожет и модернијим звуком, интерпретирајући приче о љубавима, посљедњим  загрљајима, растанцима, славећи живот и емоције. Како се у њеној музици јасно осјећа сефардско насљеђе и израелски коријени, за вокал Јасмин Леви каже се да је “глас свих култура Медитерана”, од Израела до Шпаније – поручили су из компанијр “m:tel” .

Сама појава Јасмин Леви вјерно дочарава оно о чему пјева, будећи јаке осјећаје код публике, због чега се убраја међу оне умјетнике чији рад пун потенцијал остварује управо у интеракцији са њом на концертима. Сваки минут њеног наступа прожет је емоцијама које публику воде кроз сјету, бол, носталгију, али и љубав као инспиришућу, покретачку енергију и радост живљења.

Пјесмама “Una Noche Mas”, “La Alegria”, “Adio kerida”, “Olvidate de mi”,, албумима “La Juderia”, “Mano Suave”, “Libertad”,  ова умјетница се уписала у сам врх топ листа најслушаније музике на планети.

Улазнице за концерт Јасмин Леви у Сарајеву продају се на благајни Босанског културног центра и онлајн на kupikartu.ba.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана