Изабрани учесници Јелен Демофеста

Глас Српске
Изабрани учесници Јелен Демофеста

Стручни жири за избор бендова који ће се представити на овогодишњем "Јелен Демофесту" завршио је са преслушавањем 876 нумера које су стигле од 438 бендова из шест земаља региона. Жири је одабрао тридесет најбољих за учешће на "Јелен Демофесту" од 27. до 29. јула на тврђави Кастел, међу којима су бендови "As I fall" из Бањалуке, "Big Bug" из Пирота, "Knapp" и "Downstroy" из Кикинде, групе "Нова" и "МО" из Новог Сада, "Плишани малишани" из Горњег Милановца, "Јоко Оно" из Љубљане, те "Plastic Sunday" из Ниша.

Из Београда ће наступити бендови "Кришке", "Ола Хорке", "Фанданго", "Битипатиби", "Endorsment deal", "CanNot" и "The Schrebers", а из Загреба бендови "Кевлар бикини" и "Superbrands".

На "Демофесту" ће учествовати и групе "Against them all" из Битола, "El shutt" из Сплита, Пунчке из Винковаца, "Condor skye" из Вараждина, "Бета Бомбе" из Брача, "Babylon orchestra" из Лазаревца, те "Blaya dub playa" из Земуна.

Из Подгорице ће се представити "Indigo bop", а из Сарајева група "Aesthetic empathy". Групе "Глигор Кондовски" из Тетова, "New Citizens" из Новог Места и "Dub Rebellion" из Брчког, такође ће учествовати на овогодишњем "Демофесту".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана