Исповједање уплакане и усамљене Бијонс

Глас Српске
Исповједање уплакане и усамљене Бијонс

Иако већина сматра да је њен живот савршен, популарна пјевачица Бијонс Ноулс открила је да се понекад осјећа усамљено, неиспуњено и "робом свог успјеха". "I Am ... World Tour" назив је новог DVD издања у којем открива да није лако бити Бијонс, иначе девета жена на "Форбсовој" листи најмоћнијих жена свијета.

- Жељела сам да покажем људима ко сам ја. Видјећете сузе и чућете све што ме заиста мучи. Хиљаду пута сам се осјетила усамљено током турнеје, а један од тих момената сам забиљежила и на овом филму. Знам да није у реду преиспитивати Бога и његове одлуке, али неколико пута сам се, управо због те самоће, питала: "Боже, зашто ја? Зашто си ми дао овакав живот?" - пренијеле су агенције ријечи популарне Р'н'Б пјевачице.

Пјевачица која је у браку са продуцентом Yеј Зијем истакла је да је овај филм сувише личан да би дозволила да на њему ради неки режисер. Бијонс, која је продала више од 11 милиона албума, каже да јој је најтежи клип био током боравка у Кини.

- Био је један тренутак током мог боравка у Кини. Била сам у огромном апартману и гледала сам кроз прозор. Видјела сам хиљаде људи који шетају и било ми је тешко да повјерујем какав живот водим. Осјетила сам се усамљено и јако сам жељела са неким да разговарам. Онда сам сјела за компјутер и почела сам да причам - изјадала се Бијонс.

Пјевачица открива у специјалу са концерта да сада више цијени свој положај него у млађим данима.

- Сада, када освојим шест "Гремија" током једне вечери, знам како да уживам у свакој секунди. Свјесна сам колико је то невјероватно искуство - једна је од реченица из филма.

Такође, говори и о томе да би једног дана жељела да постане мајка и да се тај дан ближи.

- Један од разлога зашто нисам родила дијете за сада јесте и тај што сам жељела да урадим неке ствари прије него што се посветим мајчинству. Врло сам близу том циљу - додала је Бијонс у филму који ће несумњиво привући велику пажњу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана