И са новим албумом у врху топ-листа

Сања Јокић
И са новим албумом у врху топ-листа

Трећи студијски албум све популарнијег америчког тинејџерског поп бенда "Селена Гомез & the Scene" под називом "When the Sun Goes Down", који је објављен 28. јуна, већ се показао као веома успјешан.

За само неколико дана од објављивања доспио је на чак четврто мјесто Билбордове топ-листе најслушанијих албума.

То је још један од разлога да млада пјевачица Селена Гомез, која је вођа, оснивач и пјевачица бенда, буде и те како задовољна овом годином.

Сингл "Who Says", који је најавио овај албум, такође је био у врху Билбордове топ-листе, откако је објављен 14. марта.

Спот за ову пјесму на "ју-тјубу" погледало је више од 54 милиона посјетилаца, а сингл је достигао платинасти тираж.

Сингл је добио углавном позитивне критике, а продат је у готово милион копија. Занимљиво је да је ова пјесма била међу најслушанијима у Канади, Новом Зеланду, Њемачкој, Ирској, Великој Британији, Белгији, Aустралији и Aустрији.

Други сингл "Love You Like a Love Song" објављен је 17. јуна, а у првој седмици био је на 72. мјесту Билбордове топ-листе 100 најслушанији. Спот који је у јавност пуштен 23. јуна већ је на "ју-тјубу" имао више од 12 милиона прегледа.

Бенд, који је настао 2009. године, осим Селене, чине Итан Роберст (гитара), Џои Клемент (бас), Грег Гармен (бубњеви) и Дејн Форест (клавијатуре).

Деби албум "Kiss & Tell" објављен је крајем 2009. године, већ поетком 2010. достигао је златни тираж, а сингл са албума "Naturally" платинасти. Идући албум бенда "A Year Without rain", објављен је у септембру 2010. године и одмах се пласирао на четврто мјесто Билбордове топ-листе.

"Селена Гомез & The Scene " номиновани су прије неколико дана за награде "Teen Choice", које ће бити додијељене 7. августа и то за најбољу групу, за најбољу пјесму "Who Says" и за најбољу љубавну пјесму "Love You Like a Love Song".

Селена је номинована и за најбољу ТВ глумицу у комедији за "Wizards od Waverly".

Селена

Селена Мери Гомез, која ће 22. јула прославити деветнаести рођендан, тренутно је једна од најпознатијих јавних личности на свијету чија је каријера и даље у успону. Она је и успјешна глумица и водитељка.

Најпознатија је по улози Aлекс Русо у Емијем награђиваној Дизнијевој серији "Wizards od Waverly". Недавно је снимила и хит филм "Монте Карло". Снимила је и неколико соло синглова који су такође били веома успјешни.

Позната је и као дјевојка Џастина Бибера.
Недавно је изјавила да су јој музички узори Бруно Марс и Aдел.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана