Гојковић: У новој сезони ТВ серије "Јужни ветар" играм сестре близнакиње

Танјуг
Foto: Танјуг/AП

БЕОГРАД- Гошћа нове епизоде видео серијала Танјуг Рефлектор била је глумица Милица Гојковић која је говорила о својој улози у серији "Јужни ветар - На граници".

Гојковић је рекла да игра двије улоге - сестре близнакиње Јовану и Бојану, новинарке које су наизглед врло сличне, али се разлику у начину размишљања.

Према њеним ријечима, у тренутној серијској понуди у Србији "сваки женски лик је страшно драгоцен", а у претходној сезони "Јужног ветра" њене колегинице су "од неких малих улога направиле огромну ствар". 

"На таласу Јоване Стојиљковић и Тамаре Крцуновић долазе и моја два лика", истакла је глумица.

Гојковић је навела и да у новој сезони "Јужног ветра" женски ликови нису само у фикцији, "већ су бар а бар са мушкарцима и имаће врло важну улогу".

Према њеним ријечима, добро је на који начин се продукција "Јужног ветра" односи према серији, која је акциона, "што је јако тешко снимати".

"Потребно је много новца и труда. Делују као јако добро уиграна екипа и у складу са тим је и резултат тако добар", оцијенила је Гојковић.

Примјетивши да је у домаћој продукцији "увек тренутак да се понуде добре женске улоге", Гојковић је додала да још увек не може докучити зашто то није тако.

Према њеним ријечима, код нас крене талас серија истог жанра, и "чини се да још нисмо хабри да изађемо из круга у коме смо сад".

"Страшно је важно да се појави серија у којој ћемо имати жену као главног лика", нагласила је Гојковић.

Млади глумци би требало да прије свега раде на томе да се ослободе, и да све што су учили прикупе и у датом тренутку дају све од себе.

"Тако се рађају шансе - тиме што их не пропушташ, грунеш па шта буде биће. Ствар је у жељи, да знаш шта радиш, да те не обузме страх, да покажеш свој дар", рекла је глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана