Гагина доминација на додјели MTV награда

Глас Српске
Гагина доминација на додјели MTV награда

Овогодишња, 26. додјела MTV музичких награда била је у знаку Леди Гаге.

Ексцентрична пјевачица, номинована у 13 категорија, била је апсолутна краљица вечери, побравши рекордних осам награда, укључујући и ону за поп видео-спот године.

Већину "Moonman" статуета добила је за футуристички спот "Bad Romance" са много бизарних костима и голотиње. Награђена је и за најбољи женски видео, поп видео, кореографију, режију и монтажу, а њен спот "Telephone", са Бијонсе, добио је награду за најбољу сарадњу, пренио је Ројтерс.


Једини други вишеструки побједник на додјели, одржаној у недјељу увече у "Нокиа театру" у Лос Aнђелесу, био је Еминем, који је освојио двије награде - за најбољи мушки и најбољи хип-хоп спот са пјесмом "Not Afraid".
Иако је отворио шоу извођењем неколико нумера, познати репер је напустио свечаност прије преузимања награда.
Номинована у само једној категорији, млада кантри пјевачица Тејлор Свифт овог пута остала је празних руку, али није пропустила прилику да "пецне" свог хип-хоп колегу Кањија Веста, који јој је прошле године на бини отео микрофон да би похвалио Бијонсе.
Свифт је отпјевала тугаљиву баладу у којој је Веста описала као незрелог 32-годишњака.
Међу осталим добитницима били су Џастин Бибер, који је проглашен за најбољег дебитанта са спотом за нумеру "Baby", који је снимио са Лудакрисом, група "30 Second to Mars ", која је добила награду за најбољи рок видео-спот и "The Black Keys", који су награђени за најбољи продор.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана