“Фестивал EXIT 2013 није угрожен”

Б92
“Фестивал EXIT 2013 није угрожен”

Нови Сад - Поводом информације која је објављена у медијима, да је одржавање EXIT фестивала 2013 доведено у питање, организатори обавештавају јавност да фестивал није угрожен и да ће бити одржан како је и планирано, на Петроварадинској тврђави од 10-14. јула.

“Имамо сва уверавања највиших званичника Владе Србије да фестивал има подршку државе, која препознаје да је EXIT пројекат од општег националног значаја. Подсећамо јавност да посетиоци EXIT-а сваке године доприносе локалној економији Новог Сада и Србије са око 15 милиона еура. На овај начин, у последњих 10 година посетиоци фестивала инвестирали су у Србију преко 100 милиона еура, а у наредних 10 година инвестираће још најмање толико.

Поред директне економске користи, као један од најпозитивнијих домаћих брендова, EXIT у још већој мери доприноси побољшању имиџа земље. Тим Џуда, новинар лондонског Ецономиста, најутицајнијег европског економског часописа, сврстао је маркетиншки допринос фестивала Србије у категорију - непроцењиво!

Истичемо да је интересовање за овогодишњи EXIT највеће у последњих неколико година, очекујемо пуну тврђаву, госте из преко 60 земаља и један од најбољих EXIT-а икада.”

На EXIT-у ове године наступиће Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, David Guetta, Fatboy Slim, Nick Cave and The Bad Seeds, Snoop Dogg aka Snoop Lion, The Prodigy, Chase & Status & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler live, Mathew Jonson live, Prong…

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана