Фанови Mарка бацили на кољена

Сања Јокић
Фанови Mарка бацили на кољена

Најпродаванији салса умјетник свих времена, амерички пјевач и глумац порториканских коријена Марк Ентони, познат и као бивши супруг холивудске диве и поп звијезде Џенифер Лопез, ових је дана медијску пажњу привукао последњим хитом "Rain over me" коју изводи са хип-хоп музичарем Питбулом.


Планетарну популарност Марк је стекао хитовима "You sang to me", "Tragedy", "I need to know", "I've got you"...а свјетске музичке топ-листе поново осваја новим хит синглом.

Славног салса пјевача који је недавно свој рођендан прославио концертом у Мајамију, публика је сачекала пјесмом "Happy Birthday" што је латино музичара бацило на кољена.

Након што је имао тешку годину коју су пратили трачеви о преварама, одавању алкохолу и на крају развод од Џенифер Лопез, пјевачу су фанови приредили право позитивно изненађење.
- Хвала на љубави и подршци, нарочито током ове године, то ми много значи - рекао је прослављени умјетник обожаваоцима.

Послије седам година брака током којих су добили близанце Ему и Макса, славни пар Џенифер Лопез и Марк Ентони у јулу ове године су саопштили да је њиховом браку дошао крај.

- Обоје смо схватили да нема даље, тако да коначно разрјешење ситуације ни за кога није представљао превелики шок. Такве ствари се дешавају. То је била одлука коју смо донијели заједнички. Није у питању некакав посљедњи испраћај нашег брака или његова сахрана. У питању су двоје људи који су заједно дошли до закључка да њихова веза није одржива таква каква је - рекао је Марк.

Овај латино заводник срећу је тражио и у модној индустрији те је тако почетком прошлог мјесеца лансирао сопствени бренд.

Према ранијем плану, 7. септембра требало је да се у продаји заједно појаве "Jennifer Lopez Collection" и "Marc Anthony Collection". Међутим, послије развода одлучили су да прекину и пословну сарадњу, па се у продавницама у Њу Џерсију недавно нашла само Маркова колекција одјеће за мушкарце.

Да Марку ни глума није страна говори и чињеница да је имао запажене улоге у неколико популарних холивудских блокбастера попут "Замјене", "Велике ноћи", "Хакера"...

Скандал

Марк и амерички глумац Вил Смит недавно су се нашли у центру скандала када је као бомба одјекнула вијест да се Вил и Џејда Пинкет Смит разводе послије 13 година брака, а да је као главни кривац обиљежен управо порторикански пјевач.

Прво су медији Марка повезивали са Џејдом, а потом и с Вилом.

Међутим, супружници Смит су ове информације демантовали тврдећи да им је бивши супруг Џенифер Лопез само породични пријатељ и да од развода нема ништа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана