Ева Браун има нови сингл „Ти си све“, ускоро и концерт

Б.П.
Ева Браун има нови сингл „Ти си све“, ускоро и концерт

БЕЧЕЈ - Славни српски поп састав „Ева Браун“ објавио је нови сингл „Ти си све“, којим је најавио концерт у београдском Дому омладине 14. фебруара, након три године паузе.

 

Ово је прва нова ауторска пјесма култне групе још од сингла „Пут за Лисабон“, снимљеног прије двије године са Гилетом из „Електричног оргазма“, док је нови концерт први наступ бенда након хуманитарног unplagged концерта из 2019 године.

„Ева Браун“ тренутно ради у саставу Горан Васовић (вокал, гитара) Љубомир Рајић (бубњеви), Звонко Стојков (гитара), Горан Обрадовић (бас гитара) и Алберт Шегерли (клавијатуре) а лидер групе Горан Васовић каже да се бенд дословно зажелио живих свирки.

- Последњи наступ у Београду смо имали у септембру 2019, unplagged хуманитарни концерт, али праву свирку нисмо имали у Београду сигурно четири до пет година. Тако да је велика пауза била, због ковида и целе ове ситуације, али с обзиром колико смо ми лењи нама је та пауза и добродошла. Звучи као фраза, али сад смо се заиста зажелели свирке. Докле ће нас држати, видећемо. Надам се да неће остати само на београдском концерту и да ће ћемо свирати у још неким градовима у Србији – каже Горан Васовић.

„Ева Браун“ ће на концерту у Дому омладине направити пресјек каријере, од „Прислушкивања“, преко за бенд преломног албума „Pop Music“ (1995), до синглова из последњих неколико година, када су објављени „Пут за Лисабон“, „Рикошет“, „Као кишна кап“ и „Дан после“.

-Имаћемо госте, бенд „Фјордови“ из Новог Бечеја, младе снаге, наше пријатеље. Ово им је прво приказивање београдској публици. Заиста се због њих радујем. Вреде, одличан су бенд - нагласио је Васовић.

На новом синглу су гостовали Немања Нешић (акустична гитара), који је одрадио продуцентски дио посла и Светозар Нешић (клавир), који је заслужан за аранжман. Посао око пратећег спота одрадили су аниматор Драгомир Николић Чеда и сниматељ  Ива Танацковић те Студио „Радионица“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана