Енрике Иглесиас сутра у Београду

Глас Српске
Енрике Иглесиас сутра у Београду

Популарни пјевач Енрике Иглесиас, који ће одржати концерт сутра увече у Београдској арени, стиже данас у 16.30 на VIP дио аеродрома "Никола Тесла", јавили су медији из Србије.

Пет обожавалаца или обожаватељки који дођу са најоригиналнијим транспарентима добиће могућност да упознају Енрикеа на дан концерта!
Концерт у Београдској арени биће његов посљедњи наступ у Европи, а у наредне двије године нема у плану да наступа на старом континенту.
Иглесиас, рођен 8. маја 1975,  најмлађе је дијете чувеног шпанског пјевача Хулија Иглесијаса и филипинске новинарке Изабел Прејслер. До 1983. је живио са мајком у Мадриду, да би се послије тога преселио код оца у Мајами.
Први албум, "Enrique Iglesias" издао је 1995. године и за само мјесец дана је продат у више од милион копија.
Са албумом "Vivir" из 1997. године, први пут се догодило да продаја шпанског аутора достигне тираже америчких звијезда. Те године креће на прву соло турнеју, која је била распродата у 16 земаља.
Услиједили су албуми "Cosas del Amor ", "Enrique", који је означио Иглесијасов "прелазак" на енглески језик. Пјесма "Vailamos", са саундтрека филма "Дивљи дивљи запад", доспјела је на прво мјесто америчких топ листа и допринијела је да Енрике Иглесијас постане мејнстрим. Овај албум продат је у преко 23 милиона примјерака широм свијета.

"Quizis", "7", "Insomniac", прегршт синглова на којима је сарађивао и са умјетницима попут Келис, само су неки од албума и хитова које ће публика моћи да чује на концерту у Aрени, а они који данас донесу интересантне транспаренте упознаће музичара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана