EKV unplugged концертни програм у петак у Дорћол Platzu

Танјуг
Foto: Илустрација

БЕОГРАД- Удружење љубитеља и поштовалаца групе Екатарина Велика "Деца из воде" у петак, 8. априла у београдском Дорћол Platzu Београду организује велики unplugged програм.

Овај концертни програм ће укључити неколико гостију, а у циљу реафирмације стваралаштва групе ЕКВ и њихових чланова Милана, Бојана и Маги.

Трајаће преко два сата и биће пресек целокупног стваралаштва Милана Младеновића. И Милан и Маги радили су својевремено унплуггед програме, те ће ово бити омаж и тим пјесмама и тим аранжманима.

Специјални гост биће Микица Стефановић, гитариста и вокал групе Лимуново Дрво.

Микица је Миланов друг из дјетињства, са којим је основао бенд који је дјеловао крајем 70их година, имао неколико успјешних концерата и двадесетак пјесама које нису објављене на албуму.

Он ће на акустичној гитари извести песме Лимуновог Дрвета, Шарла Акробате Катарине ll и ЕКВ-а.

Подршку ће му правити Дејан Хасечић (Човек Вук ex Block Out, Speed Limit ) на електричној гитари са sunth ефектима, као и чланови   бенда "Деца из воде", клавијатуристкиња Луна Шкопеља и басиста Лазар Остојић познат и по томе што је измислио акустичну гитару+бас са 7 жица коју је назвао Албатрос.

Као гости ће се појавити младе наде наше сцене Алекса Вучковић (Лифт), Дуња Савић (музиколог ФМУ), Војин Јовановић (The good Fellas), али и Стефан Аћимовић и Марко Аризановић из групе Драм, освајачи награде Милан Младеновић за 2020 годину на конкурсу који је организовала Задужбина Милана Младеновића.

Прије концерта, Микица Стефановић ће кроз разговор са присутнима приближити период краја 70их и почетка 80их година када је активно свирао са Миланом, а причаће се о Бојану и Маги као и пероду настанка новог таласа у Београду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана