Егзит окупирао град

Мирна Пијетловић
Егзит окупирао град

Петроварадинска тврђава и Нови Сад јуче су били у знаку

великог музичког фестивала Егзит, који је и ове године окупио љубитеље доброг звука из цијелог свијета.

До закључења овог броја све је било спремно за музички спектакл, а атмосфера која је владала већ неколико дана најављивала је незабораван провод.

Прве вечери Егзит фестивала у Новом Саду највеће интересовање публике владало је за британску поп звијезду Мику, кога су сви са нестрпљењем ишчекивали.
Цијели Нови Сад већ неколико дана врви од љубитеља култног фестивала у Европи, који су од раних послијеподневних часова "окупирали" град.

До 11. јула на 20 фестивалских бина на Петроварадинској тврђави наступиће више од 600 извођача, међу којима су највеће звијезде "Faith No More ", "Chemical Bropthers" и "Placebo".
Наступе на "Фусион" бини синоћ је требало да отворе бендови  "Nahty", "Zebra Tracks" , "Петрол", "Генерација без будућности" и "Канда Коџа и Небојша" заједно са "Horsman Coxteom".
Љубитељи електронске музике у "Dance" арени чекали су канадски дуо "Chromeo", Ерола Aлкана из Велике Британије и "Boys Noize ".
На Главној фестивалској бини ("Main Stage") публика ће још моћи да чује и DJ Shadowa, Missy Elliot, MC Dynamitea, као и Pendulum и Roykopp.
Учесници овогодишњег Егзита су многобројни музичари из Србије и из региона, међу којима су "Рингишпил" из Новог Сада, "Репетитор" из Београда, као и "Лолобриђида" из Хрватске.

Капије Петроварадинске тврђаве сваког дана се отварају у 17 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана