Џорџ Клуни излази са Парис Хилтон

Глас Српске
Џорџ Клуни излази са Парис Хилтон

Aмерички таблоид "Life & Style" објавио је да Џорџ Клуни излази са Парис Хилтон.

Прије Божића видјели су се наводно двапут, једном у друштву, други пут насамо. У холивудском елитном ресторану "Den Tana's" били су на вечери, али не сами. Са њима је био Парисин пријатељ Дејвид Мејзел и редитељ Ридли Скот. Због тога се испрва наслућивало да је повод заједничком дружењу неки нови пројект. Чинио се као први дејт на који су позвали пријатеље како то не би тако изгледало.

Aко је и био дејт, није био први јер је ноћ раније, тврде свједоци, пар виђен сам у "Whiskey Baru" хотела "Sunset Marquis ".

- Парис и Џорџ сједили су сами на пићу и причали су сатима. Нису ни схватили да нису сами у просторији. Он није скидао поглед са Парис. Смијали су се и осмјехивали једно другоме цијелу ноћ. Парис је флертовала, а Клунију то није сметало - преноси "Life & Styce" изјаве свједока.

Многи сматрају да је Парис испод сваког критерија које има Клуни. Чак и ако је ријеч искључиво о пословном састанку, коментаришу амерички медији, зашто би  Клуни икад и за икоју цијену ишта снимао с Парис Хилтон? Зашто би ишта радио с Парис?!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана