Џеј Ло успјешна упркос свим проблемима

Сања Јокић
Џеј Ло успјешна упркос свим проблемима

Ова година је популарној америчкој пјевачици Џенифер Лопез на пословном плану била и више него успјешна, упркос бројним проблемима и скандалима који су је снашли због развода од пјевача Марка Ентонија.

У априлу је популарна Џеј Ло објавила албум "Love?" са којег се одмах издвојио сингл "On the Floor" који је снимила са репером Питбулом. Пјесма је одмах постала планетарно популаран хит који седмицама није силазио са музичких топ листа. Одржала је и неколико више него успјешних концерата, а ове седмице се појавила и на iHeartRadio музичком фестивалу у Лас Вегасу, гдје је извела велики број својих старих и нових хитова.

Недавно је Џеј Ло снимила занимљив нови спот за пјесму "Papi", који је одмах постао један од најгледанијих и за који критичари кажу да јој је најбољи спот у каријери. Пјевачица је одабрала пјесму "Papi" као трећи сингл са свог албума "Love?" иако је она већ била пуштена у сврху промотивног сингла прије изласка албума.

Џенифер је прије неколико дана снимила и нову пјесму "Mouth2Mouth", са Енрикеом Иглесијасом. Пјесма ће се наћи на његовом новом албуму који треба да изађе за неколико седмица.

Џенифер Лопез, која није само пјевачица, већ и глумица, плесачица, музички продуцент и модни дизајнер, каријеру је започела као плесачица у комедији "In Living Color" а временом је завољела глуму која ће јој донијети бројна признања. Глумила је у тридесетак филмова.

Дебитантски албум "On the 6", којим је започела музичку каријеру, одмах се показао као велики успјех. Aлбум укључује хитове "If You Had My Love" те "Waithing for Tonight". На албуму се налази и пјесма на шпанском језику "No Me Ames" са којом је освојила двије "Греми" номинације у категоријама најбољи поп дует или састав с вокалом те најбољи видео-спот.

Рођена је и одрасла у опасном јужном Бронксу у Њујорку, а са свега 19 година плаћала је себи курсеве плеса и пјевања. Послије мјесеци проведених на разним аудицијама за плесне улоге у видео-спотовима добила је неколико улога у реп видео-спотовима.

Прву велику улогу имала је у биографском филму "Селена". За улогу трагично преминуле пјевачице Селене освојила је неколико номинација и награда, укључујући номинацију за Златни глобус у категорији најбоља глумица у комедији или мјузиклу. Послије тога ниже успјехе и добија улоге у познатим холивудским блокбастерима који јој обезбјеђују чврсту позицију на звјезданом небу.

Славна пјевачица покренула је и сопствене линије парфема и одјеће које садрже мајице, капуте, каишеве, женске торбице и накит.

Дуго се шушкало да Џенифер и њен сад већ бивши супруг Марк Ентони похађају сајентолошку цркву у Холивуду што је она демантовала. Aтрактивна поп дива била је у вези с звијездама као што су Шон Комбс алијас Паф Деди и Бен Aфлек. Има двоје дјеце, близанце Ему и Макса.

Милион евра

Џенифер је прије неколико мјесеци пјевала на  вјенчању сина нафтног тајкуна Aзама Aсламовца у Украјини. За свој наступ добила је хонорар од чак милион евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана