Додири од стакла Нине Бадрић на Кастелу

Александра Рајковић
Додири од стакла Нине Бадрић на Кастелу

Солистички концерт хрватске пјевачице Нине Бадрић, који је одржан у петак на бањолучкој тврђави Кастел, упркос киши привукао је велики број посјетилаца.

Љубитељи Нининих пјесама и на киши су уживали пјевајући заједно са њом неке од највећих хитова ове поп пјевачице.

Наступ је трајао два сата, а Бадрићева је отпјевала много пјесама и са претходних албума. На репертоару су биле композиције "Такви као ти", "Ја за љубав нећу молити",  "И ам со еџцитед", "Да се опет теби вратим", "Додири од стакла","Ти не знаш како је".

Нина је отпјевала и хит "Не могу ти рећи шта је туга", иако са њом није наступао Хари Варешановић, са којим је на Хрватском радијском фестивалу освојила "Гран при" за ову пјесму.     

Ово је био први, велики солистички концерт Нине Бадрић у Бањој Луци, а судећи по броју посјетилаца она у овом граду има много фанова.

Нина Бадрић је за 14 година, колико траје њена каријера, објавила девет албума, а публика је највише везује за лагане љубавне баладе као што су "Чаробно јутро", "Моје лудило", "Не дам те ником".

Организатор концерта је бањолучка агенција "Фронт стејџ", која ће почетком јула обрадовати све фанове групе "Ван Гог" великом промоцијом њиховог новог, студијског албума "Лавиринт".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана