Добре вибрације на концерту Јосипе Лисац

A. Р.
Добре вибрације на концерту Јосипе Лисац

Хрватска пјевачица Јосипа Лисац, која је у петак наступила на тврђави Кастел у Бањој Лици, одушевила је многобројне посјетиоце који су показали да једнако добро познају њене нове и старе пјесме.

Концерт је одржан у оквиру музичке манифестације мјесец музике "Хеинекен мусиц стаге", коју организује "Hard rock radio cafe" и "Front stage promotions".
Јосипа Лисац је још једном доказала да заиста зна да створи добру атмосферу на концерту, а публика је бурно одреаговала на њене познате пјесме "Магла" и "Данас сам луда".

На самом почетку Јосипа Лисац је отпјевала пјесму "Aве Мариа", која је поздрављена великим аплаузом.

Позната пјевачица није крила одушевљење чињеницом да бањолучка публика одлично зна пјесме са њеног новог албума "Живим по свом".

Публика је уживала и у пјесмама "Хир, хир, хир" и "Гдје Дунав љуби небо", а на крају је успјела познату пјевачицу да врати на сцену. Јосипа Лисац је уз посљедњу пјесму на бањолучком концерту успјела подићи сву публику на ноге.

- Када ме питају гдје излазим, ја одговарам да излазим на своје концерте. Тамо сретнем нове људе, размијеним позитивну енергију, баш као и вечерас у Бањој Луци - поручила је са сцене Јосипа Лисац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана